Kiekeboek on tour

Nog even en hier is het programma van ‘Kiekeboek on tour’ te vinden.
Kiekeboek komt graag op locatie hierbij moet er rekening mee worden gehouden dat de ruimte geschikt is voor een decor van minimaal 3 meter breed.

Hier alvast een tip van de sluier:

week 39-42 ‘Kom erbij’  (Kinderboekenweek’
Gebaseerd op : ‘Kleine bever en de echo’
Kleine bever is erg alleen, eenzaam en verdrietig… Hij wil een vriendje!  Hij stapt in zijn boot en gaat op pad. Zo ontmoet hij: eend, otter en schildpad en komt tot de ontdekking: ‘Ik heb een heleboel vriendjes!”

week 44- 46 Het is herfst met Luuk en Lotje.
Het is herfst! De tweeling Luuk en Lotje gaat in de tuin met de gevallen bladeren spelen. Z
e zoeken net als eekhoorn eikels en kastanjes. Tussen de blaadjes op de grond vinden ze een egel dat zich klaar maakt voor zijn winterslaap. Luuk en Lotje willen de egel graag helpen! Ze gaan een nestje bouwen. Zal dat lukken denk je?

Week 47 -49 Sinterklaasvoorstelling ´O kom er eens kijken´
 ‘O, kom er eens kijken’. Een kleine das vindt iets heerlijks in het bos een spoor van kruidige nootjes. Ze zijn uit de zak gevallen een jongen met een glimmend pak. Das ziet hoe hij de schoenen vult met die heerlijk ruikende dingen. Dat wil hij ook! Hij moet snel vluchten voor de hond maar heeft het goed gezien! Om dat lekkers te krijgen, heb je nodig: een schoen, een wortel en een tekening van een man in een rode jas en met een witte baard. Das gaat meteen op zoek.
Met deze voorstelling vieren we sfeervol Sinterklaasfeest met kleine das.

week 49-51 Kerst met Kiekeboek
Een gezellige kerstvoorstelling met een sfeervol kerstverhaal. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

Week 4-7 Nationale Voorleesdagen´Een huis voor Harry´.
Voorstelling bij het prentenboek van het jaar dat tijdens de Nationale Voorleesdagen centraal staat.  Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? …